BEAUTYCENTER LEEN

verzorging van kop tot teen

Producten

In het instituut werk ik met producten van Artdeco en Malu Wilz. De producten zijn van zuivere natuurlijke oorsprong en dierproefvrij. Dit is een bewuste keuze om een zo natuurlijk en goed mogelijk resultaat voor de huid te verkrijgen.

Dr.Tadlea: mini-lift

Wat is de MINI LIFT?

De Mini Lift behandeling is een cosmetische lift op basis van de Aloë Vera plant en andere natuurlijke en organische ingrediënten. Met deze stoffen wordt een masker aangebracht dat zich zeer strak op de huid hecht. Hierdoor wordt de huid als het ware onderhuids gemasseerd en vindt er een soort passieve gymnastiek voor de mimische spiertjes plaats.

Tijdens het masker kunnen de werkstoffen diep in de huid dringen. Bovendien is de huid na het verwijderen van het masker beter dan normaal in staat werkstoffen op te nemen. Daarom wordt rijkelijk met Mini Lift Vitamin E Oil en Moisturizer nabehandeld.

Er wordt tijdens een Mini Lift behandeling niet gemasseerd om overstimulatie van de huid te vermijden. De samenstelling van de producten is volkomen biologisch en organisch.

Alle gebruikte grondstoffen zijn puur, zonder toevoeging van schadelijke chemicaliën.